10 години Точка БГ: Градовете, в които ни няма

Здравейте, приятели. Преди 10 години, в началото на януари 2011 г. започнахме да работим върху първите аранжименти на авторските си песни. Представяхме си да отбележим 10 години от Точка БГ по друг начин – в концертна зала, да виждаме очите ви и да съпреживяваме с вас, както винаги през тези години, защото атмосферата на концертите ни и споделената радост са същинските причини да празнуваме този юбилей.
Заглавието на новия ни албум се превърна в горчива метафора на едно неочаквано и дълго отсъствие – от сцената и от срещите с вас. Записвахме “Градовете, в които ни няма” във време на изолация, която все още продължава и затова решихме да ви подарим този виртуален юбилеен концерт – като възможност да сме отново заедно. С радост го споделяме, споделете го и вие с вашите приятели.
Вярваме, че хубавите срещи с вас предстоят. Приятно слушане!

Концертът започва в 19.00 ч. на 8 януари в YouTube, премиерата е на този линк: https://youtu.be/msyxg6VWKCs


С любезното съдействие и гостоприемство на Къщата на София.
Камера и монтаж: Светослав Владимиров
Звук: Владимир Бочев, Zero Project Studio
Албумът в Spotify: http://spoti.fi/3q5W5SX
Албумът в Apple Music: http://apple.co/3s1639F
Албумът в YouTube Music: http://bit.ly/3pUf2b6
Поръчка на CD или сваляне на албумите на Точка БГ в цифров формат: http://bit.ly/3hNkTvO
Ако харесвате нашата музика и искате да ни подкрепите, можете да направите дарение за групата. Вашата подкрепа ще ни помогнe да започнем по-скоро записите на нов албум на Точка БГ. Линк за дарение чрез PayPal: http://bit.ly/3hNlde0. Благодарим Ви!

Може да харесате още...

1 Отговор

  1. Бай Владо каза:

    Оргазм, катарсис и прелесть! Простите мне мой русский, не рискну со своей грамматикой писать болгарским, а восхищение не выразить не могу! Таких умных, красивых и добрых песен не было целую вечность, Слава Богу вы появились. Вы вылечили мою хандру! Вы целители, дай Боже здраве на вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one × 3 =