Благотворителен концерт в „Къща за птици“

plakat-birdhouseНа 22 декември фондация „Покров Богородичен“ ви кани на благотворителен Коледен концерт на акустичната група ТОЧКА БГ. Това са Зорница Попова (вокал), Тодор Янкулов (китара, вокал), Красимир Първанов (китара, вокал) и Пламен Сивов (китара, вокал).

Концертът е под надслов „Виждам те“ и е посветен на едноименната социална инициатива на фондация „Покров Богородичен“. Кампанията „Виждам те“ започна през юли 2012 г. и макар нейните мащаби да са скромни, за малко повече от две години тя си спечели отклика на редовни дарители. Те доказаха и продължават да доказват, че е възможно да даваш и от малкото, което имаш, но да не оставяш болката на другия незабелязана.

Екипът на фондация „Покров Богородичен“ благодари на всички, които през 2014 г. станаха съпричастни към каузата на „Виждам те“. Тяхната помощ дари глътки спокойствие на социално слаби хора на ръба на оцеляването, на многодетни и самотни майки – като например майката на малкия Стиви, който е с тежки увреждания и се нуждае от ежедневни грижи, които изискват доста средства.

Освен музикантите от Точка БГ, с благотворителна изложба към каузата се присъединяват фотографите Пенко Скумов, Димитър Граматиков, Милован Колев от фотогрупа Наос и Стефка Борисова.

Цената на билета за концерта е 4 лв., а събраните средства ще отидат за каузата на „Виждам те“. Билети може да закупите от ателие-книжарница „Къща за птици“ от 16 декември (местата са ограничени).

Къде: ателие-книжарница „Къща за птици” (София, ул. Проф. Асен Златаров 22)
Кога: 22 декември (понеделник) 2014 г., 18:30 ч.

СЪБИТИЕТО ВЪВ ФЕЙСБУК >>>

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen − one =