Получете албума "Август" като MP3-колекция Един подарък от Точка БГ

tochka-smallЗдравейте, приятели. През май 2015 Точка БГ ще подари на най-активните си почитатели своя нов албум “Август” в електронен формат (като MP3 файлове). Подаръкът е за всички, които активно споделят нашата музика в социалните мрежи – така искаме да ви благодарим, че ни помагате да достигнем до повече хора.

За да се включите, е необходим само валиден е-мейл адрес и активни профили в социалните мрежи. Всяко споделяне на линк към официалната страница на албума, както и допълнителни действия (харесване на страницата ни във Фейсбук, изпращане на линк на приятел и др.) Ви носят точки, които системата Sweepstank отчита като Ваш резултат, с който ще можете да получите подаръка си.

Във формуляра по-долу въведете е-мейла и името си. Обърнете внимание, че тази информация ще е нужна по-късно, за да Ви идентифицираме като реален потребител и евентуален награден, който трябва да получи наградата си :-). Също така, запомнете е-мейла, с който сте влезли първоначално, за да можете да проверявате натрупаните от Вас точки в системата. За всяко действие от активното меню (споделяне във Фейсбук, в Google+, в Twitter и т.н.) натрупвате точки. За да участвате в класацията и получите подарък от нас, е необходимо да преминете прага от минимум 50 точки (прагът се постига много лесно, достатъчни са няколко споделяния във Фейсбук). Въведеният от Вас е-мейл няма да бъде използван извън целите на тази кампания.

Възможностите за споделяне ще се появят, след като се логнете с избрания от Вас е-мейл и име. Можете да споделяте многократно (и така да трупате точки), като за някои споделяния има ограничения (не повече от веднъж дневно за Фейсбук например).

Тъй като всяко действие по споделянето на съдържание трябва да бъде проверено, моля попълвайте коректно съответните линкове към публикациите, които сте споделили. Също така, имайте предвид, че точките Ви ще се увеличат едва след проверка от администратор, така че бъдете търпеливи.

Screen-Shot-2015-03-19-at-9.31.09-AM-300x112Например, за да проверим дали коректно сте споделили публикация в Twitter, трябва да вмъкнете (paste) във формуляра коректната връзка към публикацията си. За целта, копирайте линка от часа на публикацията и я вмъкнете в полето (виж снимката). По същия начин се копират връзките от споделяния във Фейсбук и Google+.

В момента, в който натрупате 50 точки, ще получите на мейла си код за сваляне на целия албум в CD-качество.

Благодарим ви!

Кампания от Sweepstank